Puppycursus

Puppycursus

Een goed begin is het halve werk. Ga op cursus en zorg dat je de basis van de pup goed hebt. De puppylessen worden individueel gegeven.

De cursus bestaat uit 5 puppylessen. De eerste les zal bij u thuis plaatsvinden. Tijdens de eerste les bespreken wij verschillende onderwerpen zoals zindelijkheidstraining, omgang met de pup en zelfstandigheidstraining. Aan het eind van deze eerste les krijgt u het Puppylesboek. Hierin staat alle informatie die in de lessen besproken wordt, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen.

De overige vier lessen zijn praktijklessen en vinden plaats in het bos. De locatie van de praktijklessen is het Gietenerbos bij Gieten. Tijdens deze lessen zijn wij onder andere bezig met de socialisatie van de pup, de hondentaal, wanneer roep ik op het juiste moment en hoe kun je probleemgedrag herkennen en voorkomen. Ook zal ik uitleggen wat de pubertijd inhoudt bij de hond en wat je zoal kunt verwachten. De pup komt in de pubertijd ongeveer rond de 6e/7e maand en deze duurt tot ongeveer anderhalf/ twee jaar.

Als de puppycursus is afgerond, krijgt uw pup een certificaat als bewijs van deelname. De puppycursus is geschikt voor puppy’s in de leeftijd van 8 weken tot 6 maanden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur dan een bericht via het contactformulier.